Transformers-tähden huumepaljastus pöyristyttää – uskomaton selitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistä. Paparazzeja vihaava nuori näyttelijä on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä känniörvellystensä merkeissä.

Shia LaBeouf on myös herättänyt etukäteen kohua tulevan Nymphomaniac-elokuvan vuoksi, sillä elokuvassa hänet nähdään aidoissa seksikohtauksissa. Näyttelijä kertoi äskettäin uuden The Necessary Death of Charlie Countryman -mafiaelokuvansa kuvauksista. Elokuvassa Shian hahmo nähdään LSD-tripillä, ja Shia tunnusti valmistautuneen rooliinsa kokeilemalla itsekin huumetta.

– Happotripillä olemista voi näytellä samaan tyyliin kuin vaikkapa Harold & Kumar -elokuvissa… Tai sitten sitä voi näytellä kuin olisi oikeasti happotripillä. Joskus se tosin menee liian aidoksi, ja ohjaajan on vaikea pitää kontrollia yllä kuvauksissa, tähti kertoi USA Today -lehdelle.

26-vuotias Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja.