Laulajatähti: Nörttien tilaisuuksissa enemmän seksiä kuin poliitikoiden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Ne-Yo tunnetaan nykyisin ympäri maailman hittikappaleidensa lisäksi myös näyttelijänä. Suosikkiartisti julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Libra Scale, joka myi jo ensimmäisellä viikollaan yli 112.000 kappaletta.

TMZ-julkaisu on nyt tavannut taannoin R.E.D.-albuminsa lokakuussa julkaisevan Ne-Yon ja tiedustellut tältä kummassa tilaisuudessa harrastetaan enemmän seksiä, Star Wars -seminaarissa vai poliittisessa seminaarissa. Ne-Yo kertoi vastauksen kuin apteekin hyllyltä.

– Vau. Todennäköisesti Star Wars -seminaarissa. Luulen, että he äityvät hieman villeiksi siellä, Ne-Yo totesi.

Ne-Yo:n entinen tyttöystävä synnytti vuonna 2005 Chimere-pojan. Sittemmin selvisi, että poikavauva ei ollutkaan tähtiartistin biologinen lapsi ja Ne-Yo ajautui oikeidenkäyntiin lapsen äidin kanssa. Sittemmin Ne-Yo löysi rinnalleen näyttelijätär Monyetta Shaw’nin. Pariskunnalla on kaksi lasta, Madilyn-tytär ja Mason-poika.