One Direction -teinitähdistä sarjakuvahahmoja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo useita oheistuotteita kuten nukkeja ja muita leluja. He ovat myös esiintyneet muun muuassa iCarly-nuortensarjassa.

Nyt One Direction -yhtyeen jäsenet on ikuistettu sarjakuvahahmoiksi. Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson ja Liam Payne nähdään uudessa Fame: One Direction -sarjakuvakirjassa värikkäissä piirroshahmoissa.

Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Kyseinen yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.