Kohuttu ”rusketusäiti” kaatokännissä – mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Rusketushullusta äidistä tuli tapauksen jälkeen inhottu julkkis.

Nyt julkisuus näyttää ottaneen koville tanorexiasta kärsivälle perheenäidille, sillä hänet kuvattiin umpihumalassa newyorkilaisessa yökerhossa. Patricia Krentcil oli viettämässä päihdehuuruista iltaa homoklubilla, jossa hän muun muuassa innostui esiintymään drag queenien kanssa. Perheenäiti ei kuitenkaan pysynyt pystyssä punaisella matolla, vaan kompuroi itsensä kumoon ja vilautti samalla alushousujaan.

Patricia Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan. Lukuisat julkkistähdet ovat sivaltaneet perheenäitiä muun muuassa televisiossa ja sosiaalisessa mediassa.