Rihannakin yrittää iskeä Robert Pattinsonin – naisia kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkomistus Robert Pattinson on tällä hetkellä viihdemaailman halutuin mies, sillä hän erosi äskettäin tyttöystävästään Kristen Stewartista pettämisskandaalin takia. Uskoton Stewart on yrittänyt saada rakkaansa takaisin kaikin keinoin, mutta Pattinson näyttää ottaneen jo kaiken irti sinkkuelämästään.

Nyt 26-vuotiaan Twilight-tähden uutisoidaan olevan jatkuvasti itseään tyrkyttävien julkkiskaunottarien ympäröimänä. Robert Pattinson on saanut muun muuassa lukuisia tekstiviestejä poptähti Rihannalta, joka on iskenyt silmänsä vapaana olevaan näyttelijäkomistukseen. Lähteen mukaan kaunotar haluaisi mennä treffeille Pattinsonin kanssa.

Rihannan lisäksi myös näyttelijätär Shannon Woodward on asettanut tehtäväkseen Pattinsonin liehittelyn. Elokuvatähti Andrew Garfieldin entinen tyttöystävä Shannon Woodward onkin viettänyt viime päivinä läheisiä hetkiä sinkkumiehen kanssa. Heidän kerrotaan ymmärtävän toisiaan, sillä molemmat ovat joutuneet kokemaan petetyksi tulemisen.

– Shannon ymmärtää Robia. Hän erosi Andrew Garfieldistä, koska tämä rakastui Emma Stoneen Spider-Man-elokuvan kuvauksissa. Shannon toivoo, että heidän suhteensa muuttuu romanssiksi, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Kirsten Stewart myönsi hiljattain julkisessa tiedotteessaan pettäneensä rakastaan Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Stewartin on jo huhuttu saaneen potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan suunnitteilla olevasta jatko-osasta.