BB-Katarina sairaana? Ei suostu menemään lääkäriin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat on parhaillaan jaettu kahteen leiriin, kun valehäädetyt kolme naista viettävät muiden tietämättä leirielämää tehtäväalueella. Suurempi ryhmä aloitti tänään ensimmäisen viikkotehtävä, jonka tiimellyksessä Katarina on mahdollisesti sairastunut.

Viikkotehtävän mukaisesti suurikokoiseen norsuasuun puettu suomenruotsalainen Katarina on valitellut kuumuuttaan, ja siksi muut asukkaat ovat päätelleet hänen olevan sairaana. Neitokainen ei kuitenkaan ole ollut halukas menemään päiväkirjahuoneeseen tai pyytämään lääkäriä paikalle.

– Sen pitäis mennä lääkärille, huolestunut Anne opasti Katarinaa.

– Ei, ei, älä. Mulla on vaan kuuma. Se oli vaan, kun oli niin paljon porukkaa siellä. Ei kiitos, kyllä mä pärjään. Ei se niin paha ole. Jos sä viitsisit hakea mulle mun e-pillerit, Katarina totesi Leinalle.

– Täytyiskö sun mennä kysymään Isoveliltä lääkäriä? Tommi tiedusteli.

Tuotanto huomasi Katarinan tilanteen ja hetken kuluttua hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Muut asukkaat oli kutsuttu aiemmin huoneeseen pareittain, mutta Katarina kutsuttiin sinne yksin.