Robbie Williams julkaisee uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatähti Robbie Williams julkaisee viimein odotetun uuden levynsä. Take The Crown on Williamsin yhdeksäs sooloalbumi. Viimeiset kaksi vuotta Williams on työstänyt levyä Los Angelesissa yhdessä tuottaja Jacknife Leen kanssa.

– Take Thatin paluu antoi minulle mahdollisuuden lomailla soolouraltani, kerätä energiaa ja inspiroitua. Pääprioriteettinani tehdessäni uutta musiikkia, oli kirjoittaa kappaleita jotka maailma tunnistaisi heti Robbie Williamsin hiteiksi. Olen erittäin innoissani, että fanini pääsevät pian kuulemaan uutta musiikkiani, supertähti toteaa.

Robbie Williams on myynyt urallaan yli 60 miljoonaa sooloalbumia ja voittanut 17 Brit Awardsia. Miehellä on myös Guinnessin ennätyskirjan virallinen lipunmyyntiennätys, kun vuonna 2006 miehen kiertuelippuja myytiin 1,6 miljoonaa yhdessä päivässä. Kaikki tämä nostaa miehen kevyesti Britannian historian menestyneimmäksi sooloartistiksi.

Take The Crown on Robbie Williamsin tapaan röyhkeä, itsevarma ja tunteikas levy täynnä suuria pop-kappaleita. Levyn ensimmäinen single Candy saa ensisoittonsa Suomessa ensi viikolla. Levyn kansainvälinen julkaisupäivä on 5. marraskuuta.