Nännit paistoivat läpi – popkaunotar kireässä paidassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vielä muutama vuosi sitten näyttelijä-laulaja Mandy Moore lukeutui Hollywoodin suosituimpien tähtien joukkoon. Nykyään hänet nähdään kuitenkin harvoin otsikoissa, sillä neitokainen ei ole muun muuassa julkaissut vuosiin musiikkia.

Nyt 28-vuotias Mandy Moore nähdään tuoreimmissa paparazzikuvissa kireässä t-paidassa. Los Felizissä shoppaillut näyttelijäkaunotar herätti ohikulkijoiden huomion, sillä Moore oli unohtanut rintaliivinsä kotiin. Naisen nännit paistoivatkin läpi hänen paidastaan aiheuttaen kiusallisen vaatemokan.

Mandy Moore tuli alunperin tunnetuksi vuonna 1999 julkaistun So Real -debyyttialbuminsa merkeissä. Tuolloin Mandy kiersi Backstreet Boys -yhtyeen kiertueella lämmittelijänä. Seuraavana vuonna hän sai oman The Mandy Moore Show -keskusteluohjelmansa MTV-kanavalle. Tähden albumeja on myyty yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Hän teki vuonna 2010 ääniroolin Rapunzel-hahmolle Disneyn Tangled-elokuvaan .