Transformers-tähti avautui erostaan: ”Emme sopineet yhteen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistä. Paparazzeja vihaava nuori näyttelijä on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä känniörvellystensä merkeissä. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla The Nymphomaniac -elokuvassa.

Nyt 26-vuotias näyttelijä avautui seurustelusuhteestaan Hollywood-kaunotar Carey Mulliganiin. Wall Street: Money Never Sleeps -elokuvan kuvauksissa toisensa tavannut pariskunta seurusteli noin vuoden ajan. Heidän yhteiselonsa ei kuitenkaan toiminut erilaisten elämäntyylien ja työaikataulujen takia.

– Carey on upea näyttelijä ja älykäs ihminen. Juttumme päättyi, koska emme sopineet yhteen. Matkustimme omien työtehtävien perässä ja elämäntyylimme olivat hyvin erilaisia, Shia LaBeouf kertoi Sunday Times -lehdelle.

Carey Mulligan meni keväällä naimisiin Marcus Mumfordin kanssa. Transformers-tähti on onnellinen entisen tyttöystävän puolesta, sillä hän uskoo Mulliganin olevan todella onnellinen. Shia LaBeouf seurustelee nykyisin muotisuunnittelija Karolyn Phon kanssa. Näyttelijä haluaa tulevaisuudessa naimisiin, mutta haluaa vielä nauttia nuoruudestaan.

Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja. Miehen tähdittämä The Nymphomaniac -elokuva nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun sen seksikohtauksien väitettiin olevan aitoja.