BB-Irina jonotti ensimmäisiä banaaneja neuvostoaikaan – karu seuraus

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asuva Leningradissa aikoinaan syntynyt BB-Irina on kertonut asukkaille runsaasti erikoisia kokemuksiaan neuvostoajan Virosta. Tänään hän paljasti jonottaneensa Tallinnassa ensimmäisiä sinne saapuneita banaaneja.

– En ollut neuvostoaikaan ennen nähnyt enkä kuullut banaaneista. Siellä oli kahden kortelin pituinen jono. Jengi jonotteli niitä banaaneja ihan käsittämättömän pitkään. Mä niinku huijasin. Mä katsoin, että tossa on hyvä kohta ja mä sanoin, että mun täti oli tässä, Irina kertoi.

– Sit kun sain sen tertun niin ne oli ihan vihreitä. Ei me tiedetty milaisia niiden piti olla, joten me syötiin koko terttu. Sit meillä tuli maha kipeeksi, enkä syönyt enää moneen vuoteen banaaneja. Nykyisin mä syön niitä vasta kun ne on ihan mustia.