Nicolas Cage palautti myöhästyneet elokuvat – vuokraamolta erikoinen kiitos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen parin vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Tähden voimavaroja on heikentänyt myös Weston-poikansa jatkuvat ongelmat.

Vararikko ei ole ollut Nicolas Cagen ainoa huoli. Hiljattain Old Bank DVD -videovuokraamo ilmoitti Facebook-sivuillaan näyttelijän unohtaneen palauttaa kaksi vuokraamaansa elokuvaa liikkeeseen. Cagelle oli kerääntynyt myöhästymissakkoja 177 euron edestä. Liikkeen Facebook-sivuilla kerrottiin, että he muistuttaisivat asiasta julkisesti, kunnes tähti palauttaa elokuvat. Tempaus toimi, sillä pian Cage soitti henkilökohtaisesti liikkeeseen pyytääkseen anteeksi. Liike hyväksyi anteeksipyynnön ja tiputti myöhästymismaksut 63 euroon.

Nyt Old Bank DVD ilmoitti, että näyttelijän ja liikkeen välit ovat kunnossa, ja kiittelivät tähteä heidän kaltaisensa pienen videovuokraamon tukemisesta. Liike lupaakin asiakkailleen ilmaisen Nicolas Cage -elokuvan vuokrauksen minkä tahansa muun elokuvan yhteydessä, kiitoksena näyttelijän henkilökohtaisesta anteeksipyynnöstä ja esimerkillisestä toiminnasta.

Näyttelijä Nicolas Cage menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.