Colin Farrell haluaa nyt kilttejä tyttöjä: ”Maku muuttuu iän myötä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Näyttelijäkomistus pääsi taannoin eroon alkoholi- ja huumeongelmistaan vieroituksen avulla.

Nyt 36-vuotias miestähti on avautunut Hello!-lehdelle naismaustaan. Sinkkumiehen kainalossa on paraikaa vapaana paikka uudelle tyttöystävälle, mutta enää ei meno ole komistuksen mukaan entisenlaista. Hollywoodin pahana poikana tunnettu uros on rauhoittunut niin paljon, että villit suhdekuviot ovat hänelle historiaa.

– Maku muuttuu iän myötä, ja kun muutun itse rauhallisemmaksi ja hiljaisemmaksi, naisessakin viehättää yhä enemmän kiltteys. Seikkailunhalu ja huumori ovat myös tärkeitä piirteitä, mutta toisten huomioon ottaminen on kaunein piirre kenessä tahansa. Tämä on ehkä tylsin antamani vastaus, mutta niin todella ajattelen, kertoo Colin Farrell haastattelussa.

Kahden lapsen isä kertoo viihtyvänsä sinkkuna, mutta toivoo silti löytävänsä tulevaisuudessa uuden rakkauden elämäänsä. Paljon romanttisia suhteita elämänsä aikana kokenut Farrell ei kieltäytyisi mahdollisuudesta onneen, jos sellainen koputtelisi hänen ovensa takana. Mies haluaisi hemmotella elämänsä naista muun muassa kirjoittamillaan huonoilla rakkausrunoilla.

Colin Farrell on näytellyt uransa aikana lukuisissa menestyselokuvissa. Miehen roolitöitä nähdään muun muassa elokuvissa Tigerland, Miami Vice, Phone Booth, S.W.A.T. ja Alexander. Irlantilainen miestähti tähdittää parhaillaan Suomenkin elokuvateattereissa nähtävää Total Recall -elokuvaa. Farrell ottaa toimintapätkässä harteilleen Arnold Schwarzeneggerin tunnetuksi tekemän roolin.