Kyyneleitä vuodatettiin Big Brother -talossa: ”Toivottavasti voidaan olla vielä ystäviä”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaille kerrottiin aiemmin tänään, että ensi sunnuntain häätöä varten asukkaat joutuvat tälläkin viikolla kertomaan nimeämispisteensä julkisesti kaikkien kuullen. Julkinen nimeäminen ei sujunut kyynelittä, sillä moni asukas purskahti itkuun tunteikkaan tilanteen aikana.

Kilpailijat kokoontuivat sohville Isoveljen käskystä ja kirjoittivat liitutauluihin kahden asukkaan nimet, jotka he haluavat häätöäänestykseen. BB-Tea ei pystynyt pidättelemään kyyneliä, kun hän kertoi antaneensa BB-Katarinalle ja BB-Janitalle pisteitä.

– Katarina ei ole vielä puhjennut kukkaan ja et ole kauheasti mukana meidän jutuissa. Sitä ei ole vaan vielä tapahtunut, Tea kommentoi.

– Annan yhden pisteen Janitalle. Toivon, et voidaan jatkaa meiän ystävyyttä vielä ulkomaailmassa. Musta tuntuu, et sä haluut päästä kotiin näkemään sun läheisiä ja sul on koti-ikävä, Tea jatkoi itku kurkussa.

Tea kertoi olevansa paniikissa ja alkoikin itkemään vuolaasti Janitan kanssa. Asukkaat alkoivat lohduttamaan itkeviä tovereitaan, jolloin Isoveli puuttui peliin. Hän käski asukkaiden olla hiljaa silloin, kun joku kilpailijoista kertoo antamansa pisteet.

Myös Katarina alkoi itkemään nimeämisten aikana, sillä suomenruotsalainen sai paljon ääniä muilta asukkailta.

– Sulla on vähän passiivista toimintaa, etkä lähde juttuihin mukaan, BB-Teija perusteli.

– Olet meille liian chic, BB-Irina kertoi Katarinasta.

Myös valehäädetyt olivat mukana nimeämisissä. Kostonhimoinen BB-Sarah antoi pisteitä henkilöille, jotka olivat äänestäneet häntä viime viikolla. Neitokainen muun muuassa tylytti Janitaa ja Teijaa selkäänpuukotuksesta ja loukkaamisesta.

– Mä en voi ymmärtää sellaista ihmistä, jolla on ongelma mun vaatteiden vaihto. Jos mä oon huomion keskipisteenä, niin minkäs mä vi*tu sille voin. Sulla on sellanen alfanaarasasema, mikä saattaa olla uhka, Sarah perusteli.