Big Brother mokasi – soundcheck paljasti illan yllätysesiintyjän

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on odotettu koko päivän perinteisiä perjantai-illan bileitä. Bileiden toteutumista on spekuloitu paljon, sillä asukkaiden mielestä Isoveli voisi ilkeyttään evätä heiltä kaiken hauskanpidon.

Todellisuudessa BB-talossa on tänään odotettavissa live-esiintyminen, kun Uniikki ja valepoptähti Kristal heittävät asukkaille keikan. Esiintymisen piti olla asukkaille yllätys, mutta tarkkakorvaiset asukkaat kuulivat hetki sitten bändin tehtäväalueella suorittaman soundcheckin. Selvästi kuuluneen musiikin ja laulun perusteella asukkaat tunnistivat kyseessä olevan valepoptähti Kristal. Asia paljastui asukkaille ilmeisesti vahingossa, sillä Isoveli kutsui asukkaat saman tien takaisin sisälle.

Hetken päästä talon terassille ilmestyi kolme pulloa Cristal-shampanjaa ja kolme lasia. Asukkaat jatkoivat spekulointiaan illan kulusta ja arvelivat bileiden koskevan vain muutamaa heistä.