Elisabetta Canalis lehden kannessa – miehet repivät vaatteet päältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen pitkäaikainen italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis erosivat vuonna 2011. Sittemmin kaunotar ryhtyi seurustelemaan Jackass-tähti Steve-O:n kanssa, mutta sekin suhde päättyi tänä keväänä.

Nyt neitokainen on poseerannut Max-lehden kannessa vähäpukeisena. Elisabetta Canalis nähdään otoksessa mustissa alusvaatteissa ja läpinäkuvässä paidassa, joita malliin tarttuneet urokset repivät kaunottaren yltä. Lehden sisäsivuilla uhkea brunette yllättää fetissihenkisillä kuvilla, joissa hän on muun muassa nahka-asussa.

33-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Taannoin kaunotar tähditti Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.