Rokkari ei tavannut Avril Lavignen vanhempia ennen kihlausta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne yllätti taannoin faninsa, kun hän kertoi kihlautuneensa Nickelback-yhtyeen keulahahmon Chad Kroegerin kanssa. Puoli vuotta seurustellut pariskunta piti suhteensa piilossa julkisuudelta ennen ilouutista.

Nyt Chad Kroeger on myöntänyt, etteivät hänen vanhempansa tavanneet rokkarin kuuluisaa rakasta ennen kihlauksen julkistamista. 37-vuotias mies vei nimittäin neitokaisensa näytille vasta kosintansa jälkeen. Niin ikään komistuksella on vielä edessään visiitti Avril Lavignen synnyinsijoille Ontarioon.

– Et voi koskaan tietää mitä vanhemmat ajattelevat naimisiinmenostasi. Varsinkin, jos he eivät ole vielä tavanneet tulevaa morsianta. Äitini on iso Avril Lavignen fani, joten hänelle asian kertominen oli samalla hauskaa ja noloa, kertoo Chad Kroeger Hello!-lehdelle.

Rock-henkisen pariskunnan kerrotaan sopivan toisilleen, vaikka heillä onkin kymmenen vuotta ikäeroa. Lavigne on kertonut julkisuudessa, että rakastavaisten lähipiiri on ottanut uutiset hyvin vastaan. Hänen mukaansa kaikki ovat ”superonnellisia” heidän puolestaan.

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.