Yllätysvieras Uniikki toi kyyneleet BB-Leinan silmiin: ”Siinä oli mun ensirakkaus!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat saivat juuri taloon todellisen yllätysvieraan, kun hiphop-tähti Uniikki asteli taloon esiintymään. Erityisen suuri yllätys oli BB-Leinalle, joka on aikoinaan seurustellut Uniikin kanssa ja menettänyt tälle aikoinaan myös neitsyytensä.

Asukkaiden päästyä tehtäväalueelle Leina näki lavalla mainosartisti Kristalin kanssa lavalla seisoneen Uniikin ja kyyneleet tulvivat välittömästi neitokaisen silmiin. Varsinaista kontektia exien välillä ei kuitenkaan tullut – ainakaan näkyvästi.

Keikalla nähtiin rutkasti näyttävää pyrotekniikkaa. Esityksen aikana yleisön päälle ammuttiin myös suurehko määrä leikkirahaa, jota BB-Tomi ryhtyi kiireenvilkkaa keräämään maasta. Esiintymisen päätyttyä Leina vuodatti yhä kyyneleitä.

– Siinä oli mun ensirakkaus! Mun ensimmäinen poikaystävä! Se esiintyjä. Tuli ihan yllätyksenä, Leina kertoi asukkaille itkunsa syystä.

– Ai kuka niistä? Onkse sun ex boyfriend? Jonna I ihmetteli.

– Noi on onnenkyyneleitä, Sarah totesi.

– En mä tajua mistä nää tulee. Me oltiin yhdessä, kun mä olin 15-vuotias. Me ollaan edelleen hyviä kavereita, Leina kertoi.

Kerroimme aiemmin, että esiintyminen ei tullut asukkaille enää yllätyksenä, sillä tuotanto mokasi päästämällä asukkaat ulos soundcheckin aikaan. Ulkona olleet asukkaat huomasivat välittömästi, että kyseessä oli juuri Kristal. Isoveli määräsi asukkaat takaisin sisään ja hetken päästä talon terassille ilmestyi kolme pulloa Cristal-shampanjaa ja kolme lasia.