Kate Middleton unohti luottokorttinsa kaupassa – myyjä ei tunnistanut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme jonkin aikaa sitten Hollywoodin konservatiivisesta muotisuuntauksesta, joka ottaa mallia Cambridgen herttuattaren Catherine ”Kate” Middletonin pukeutumisesta. Herttuatar onkin noussut maailmanlaajuiseksi tyyli-ikoniksi kuninkaallisen avioliittonsa myötä.

Nyt neitokaisen kerrotaan vierailleen kotimaassaan Britanniassa walesilaisessa urheilukaupassa, ilman että kaupan omistaja tunnisti häntä. Maailman tunnetuimpiin naisiin kuuluva Kate käväisi vesiurheiluun erikoistuneessa liikkeessä, koska halusi ostaa itselleen uuden märkäpuvun. Puvun osto ei onnistunut kaunottarelta aivan suunnitelmien mukaan sillä, hän oli unohtanut rahansa ja luottokorttinsa kotiin.

Herttuatar kysyikin liikkeen omistajalta Dave Bucklandilta voisiko hän varata kyseisen puvun ja tulla maksamaan sen myöhemmin. Middleton onnistui ilmeisesti näyttämään hyvin arkiselta, sillä omistaja kysyi kuninkaalliselta jopa hänen nimeään. Ulkosalla seisoskelevat kuninkaalliset henkivartijat eivät myöskään herättäneet Bucklandissa minkäänlaisia epäilyksiä kuuluisasta vieraasta.

Kate esittäytyi pyynnöstä ”rouva Cambridgeksi”, ja pysyi hienotunteisesti vaiti todellisesta henkilöllisyydestään. Totuus selvisi yllättyneelle miehelle vasta naisen lähdettyä, kun tämän työntekijät kertoivat hänelle ketä mies oli juuri palvellut, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.