Rita Rusic kääntää yhä katseet rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. Nykyisin jo 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar.

Viime päivinä kypsä neito on bongattu Miamin rannoilla jo useamman kerran. Nyt Rita näyttäytyi jälleen aurinkorannalla seksikkäässä bikiniasussa, joka korosti hänen hyväkuntoista kroppaansa. Ruskettunut kaunotar näytti vaaleasävyisessä asussa huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

52-vuotias Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.