BB-voittajien parisuhde muuttui väkivaltaiseksi – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti aiemmin saman kilpailun.

Pariskunta on kieriskellyt kriisistä toiseen, kun Alex Reidin kiinnostus naisten vaatteisiin pukeutumiseen oli hänen kumppanilleen liikaa. Nyt suhteen kerrotaan muuttuneen väkivaltaiseksi ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Reid on parhaillaan pidätettynä, kun hän yritti päästä sisälle pariskunnan yhteiseen Essexin kotiin väkivaltaisia otteita käyttäen.

Houghton soitti poliisit paikalle aamuyön tunteina, kun hänen miehensä elkeet muuttuivat uhkaavammiksi. Julkkisurosta epäilläänkin väkivaltaisen tunkeutumisyrityksen lisäksi rikollisesta vahingonteosta. Stupid Celebrities -sivuston mukaan poliisien ohella pariskunnan kotiin saapui samanaikaisesti myös Chantellen äiti.

Houghton ja Reid saivat Dolly-tyttärensä kesäkuussa. Pari on myöntänyt julkisuudessa, että onnellinen tapahtuma on kiristänyt heidän välejään. Chantelle jopa paljasti eräässä haastattelussa, että Alexin kanssa koetut ongelmat aiheuttavat hänelle paniikkia, sydämentykytyksiä ja korkeaa verenpainetta.

– Asiat ovat olleet melko hullusti. Ei ole päivääkään ilman draamaa, kertoi Chantelle OK!-lehden haastattelussa.

Parin aiempi kriisi sai alkunsa, kun Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Nainen pakeni järkyttyneenä pariskunnan kodista. Kohupari on sittemmin palannut jo yhteen. Lähteen mukaan tämä johtuu siitä, että Reid olisi luvannut jättää ristiinpukeutumisen lopullisesti. Mies itse on kuitenkin alusta asti kiistänyt drag-asunsa vaikuttaneen pariskunnan väleihin.