Kim Kardashian myönsi viimein: Haluaa lapsia Kanye Westin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian on edelleen naimisissa koristähti Kris Humphriesin kanssa, sillä heidän riitaisaa avioeroprosessia ei ole saatu vieläkään sovittua. Neitokainen on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, ja Kim haaveilee jo perheen perustamisesta kultansa kanssa.

Kuva: YouTube

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on esiintynyt The View -keskusteluohjelmassa. Realitytähti hehkutti televisiohaastattelussa parisuhdettaan Kanye Westiin. Hän muun muuassa kertoi haaveilevansa perheen perustamisesta poikaystävänsä kanssa. Kimin mukaan he ovat täydellinen pari.

– Elämäni on siinä vaiheessa, että haluan lapsia. Olimme aluksi ystäviä, joten olemme kokeneet paljon yhdessä. Hän on aina tukenut minua, Kim Kardashian kertoi haastattelussa.

Realitytähti kertoi, että hän arvostaa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim Kardashian kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.