Laura Itkosen viidakkoreissu muuttui painajaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Idols-kilpailussa nähtiin semifinaaleihin saakka selvinnyt Laura Itkonen, joka oli tuolloin otsikoissa poseerattuaan esimerkiksi tyttökalenterissa. Sittemmin Indonesiaan muuttanut ja siellä malliuraa tekevä Laura kertoo nykyisin kuulumisiaan Staran blogissaan.

Nyt Laura on paljastanut Lauran silmät -blogissaan karmaisevan kokemuksensa Indonesian viidakossa. Rankkasateen takia hän joutui jäämään tuntemattoman miehen kanssa yöksi keskelle pimeintä viidakkoa, jossa vaanivat myös tiikerit.

– Sydämeni pomppaa kurkkuuni, kun alan hahmottaa tilanteeni; olen viidakon keskellä 50-vuotiaan, armotonta viidakkoveistä kantavan muslimimiehen kanssa, jolla on neljä vaimoa… Kukaan läheiseni ei tiedä missä olen, eikä puhelimessani ole kenttää… Minulla ei ole mitään mahdollisuutta löytää tietä ulos sademetsästä, eikä kukaan pysty tulemaan leiriimme. Alan pikkuhiljaa mennä paniikkiin, Laura kirjoittaa.

Hetken kuumeisen pohtimisen jälkeen Laura keksii suunnitelman.

– 20 minuutin kuluttua teen päätöksen: aion mennä takaisin, pysyä kylmän rauhallisena ja saada oppaani juomaan paljon riisiviinaa, jotta saisin hänet mahdollisimman toimintakyvyttömäksi. Itse vain esitän juovani, kaadan hänen lasiinsa lisää juomaa jatkuvasti ja kannustan juomaan. Jonkin ajan kuluttua hänen silmiensä alkaessa jo punertaa ja puheensa sammaltaa, lukkiudun viereiseen bungaloviin ja toivon vielä herääväni seuraavaan aamuun.

Lue tarina kokonaisuudessaan tästä.