BB-Leina totesi: ”Ollaan niin munan puutteessa että”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa kuningas Tomi hoveineen asustaa edelleen sisällä talossa ja alamaiset palelevat ulkona talon tehtäväalueella. Toisessa erässä alamaisiksi vaihdettu naistiimi pohtii parhaillaan nuotion äärellä viikkotehtävää.

Naiset pääsivät lopulta tekemään myös ruokaa avotulella. Ruokalistalla oli myös kananmunia, joista Leina pääsi veistelemään kaksimielistä tarinaa. Ilmeestä päätellen neitokainen nimittäin tarkoitti mahdollisesti jotain aivan muuta kuin ihmisravinnoksi kelpaavia kananmunia.

– V**tu mä haluan munaa. Me ollaan täällä kuule niin munan puutteessa oltu että, Leina hymyili nuotiota katsellen.

– Aina maistuu muna, Jonna I komppasi.

Aiemmin esimerkiksi Sarah on kertonut talossa avoimesti seksin puutteestaan. Leinan tokaisua seurasi pieni hiljaisuus, kunnes keskustelu kääntyi talon vanhoihin asukkaisiin. Naiset pohtivat miksi talon asukkaista erityisesti Anne ja Teija ovat olleet vastahakoisia osallistumaan tehtävien suorittamiseen.

– Mä en käsitä miksi ne haluaa olla täällä jos ne ei halua tehdä täällä mitään, Leina ihmetteli.