Erin Heatherton asetteli rintojaan kuvaajien edessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Neitokainen seurustelee näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

Nyt Victorian enkelinäkin tunnettu 23-vuotias Erin Heatherton on ikuistettu paparazziotoksiin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvauksissa. Kaunotar nähtiin uima-altaalla kukallisessa bikiniasussa, joka toi esille hänen ruskettuneen kroppansa. Kuvista näkyy miten neitokainen asettui erilaisiin vietteleviin malliposeerauksiin kuvaajia varten.

Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.