Haiseeko henkesi? Tämä laite voi olla sinua varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monia ihmisiä vaivaa pahanhajuinen hengitys, joka voi pahimmillaan johtaa jopa ihmissuhteen kariutumiseen. Tehokasta apua ongelmaan löytyy onneksi nykyisin jo monista paikoista, mutta nyt Britanniassa on lanseerattu kuluttajille asiaan liittyvä ennennäkemätön laite.

Kuva: Play.com

Kyseessä on mukana kannettava laite, joka tarkistaa hengityksen tilanteen ja kertoo koska voi huoletta lähestyä kumppania esimerkiksi suudelman merkeissä. Play.com -nettikaupassa noin 30 euroa maksava laite voi tulla kyseeseen myös testatessa tuliko syötyä liikaa valkosipulia. Tuotteen esittely ei kerro aistiiko laite myös vanhan viinan tuoksun. Hengityksen tutkimiseen laite käyttää kaasusensoria, jonka tulos kerrotaan sekä numerolla avainnollisella että kuvalla.