Jordin Sparks laihtui – on nyt upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

American Idol -kilpailun kaikkien aikojen nuorin voittaja Jordin Sparks nousi kuuluisuuteen jo 17-vuotiaana. Hieman rehevänä kaunottarena tunnetuksi tullut laulaja sai sittemmin kiinnityksen The Jonas Brothers -yhtyeen kiertueen lämmittelijäksi, jonka jälkeen hän päätti pudottaa painoaan.

Nyt 22-vuotias laulajatar on bongattu lomatunnelmissa Bahamasaarilta poikaystävänsä Jason Derulon kanssa. Kurvikas kaunotar verhoutui uima-altaalle kirjavakuvioisiin bikineihin, jotka paljastivat popparin hoikistuneen olemuksen. Terveellisellä ruokavaliolla itsensä laihduttanut tähti vietti rakkaansa kanssa aikaa muun muassa vesileikkien merkeissä.

Jordin Brianna Sparks työskentelee satunnaisesti myös mallina. Arizonassa varttunut poplaulaja osallistui ennen American Idol -ohjelmaa lukuisiin kykyjenetsintäkilpailuihin. American Idol -voiton jälkeen Sparksin ura oli huipussaan, sillä tähti julkaisi muun muuassa poppari Chris Brownin kanssa hitiksi nousseen No Air -kappaleen. Nuori laulaja on vahvasti uskovainen ja on kertonut säästävänsä neitsyyttään avioliittoon.