Mel B kyllästyi matkustusrumbaan – yllätysratkaisu!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin hänen kerrottiin haaveilevan Ranskan kansalaisuudesta.

Nyt 37-vuotias ex-spaissari on muuttanut mielensä, ja hän haluaakin muuttaa Australiaan. Neitokainen on viettänyt maassa aikaa saatuaan tuomaripestin Australian X Factor -kilpailuissa. Tähden kerrotaan kyllästyneen jatkuvaan lentokoneessa matkustamiseen Los Angelesin ja Sydneyn välillä, joten hän haluaa seuraavaksi luotsata julkkisperheensä kyseisen maan pysyviksi asukkaiksi.

– Kansalaisuuden saaminen vaatii jonkin verran vaivaa, mutta me todella haluamme muuttaa tänne, kertoo Mel B Female First -sivustolle.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.