Robbie Williams rajulla musiikkivideolla – syttyy palamaan ja hyppää lasin läpi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Viime aikoina laulajatähti on ollut otsikoissa lähinnä perheuutistensa ja bänditoveriensa merkeissä.

Nyt poppari on julkaissut uuden Candy-musiikkivideonsa, jossa mies heittäytyy ennennäkemättömän itsetuhoiseksi suojelusenkeliksi. Vaaleanpunaiseen pukuun pukeutunut Robbie Williams käyttäytyy öykkäröivästi koomisella videolla yrittäessään suojella hyvännäköistä brunettea. Mies ei pelkää oman henkensä vuoksi, vaan heittäytyy vaaratilanteisiin huolettomana.

Letkeällä musiikkivideolla poptähti tulee auton yliajamaksi ja joutuu myös kolarin uhriksi useaan otteeseen. Hänen päähänsä putoaa kliseisesti piano, minkä lisäksi komistus hyppää itsetuhoisesti katolta. Uhkarohkea Robbie saa puukon selkäänsä, hyppää lasin läpi ja syttyy kappaleen lopuksi palamaan.