Leffakaunotar liian vanha The Avengers -elokuvan jatko-osaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä tähti on nykyään hoikka ja lihaksikas.

39-vuotias näyttelijätär nähtiin äskettäin The Avengers -elokuvassa, jossa Gwyneth uusi Iron Man -elokuvista tutun roolinsa Pepper Pottsina. Nyt kun supersankarien täyteiselle elokuvalle kaavaillaan jatko-osaa, ei Paltrow olekaan yhtään varma osallistumisestaan. Tähtikaunotar pitää nimittäin itseään liian vanhana kyseiseen osaan.

– En tiedä. Alan olla liian vanha tuollaiseen, kertoi Gwyneth Paltrow E! Online -sivustolle.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä Gwyneth Paltrow on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.