Kelly Brook poseeraa tyttökalenterissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Nyt kurvikas julkkiskaunotar saattaa päätyä yhden jos toisenkin miehen seinää koristamaan. Kelly Brook julkaisi Twitter-blogissaan näytteen kauppoihin ilmestyneestä vuoden 2013 seinäkalenterista. Otoksessa povekas neitonen esittelee parhaita avujaan moottoripyörän selässä pelkässä pitsialusasussa ja PVC-kengissä poseeraten.

Kuva: Twitter

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.