Lady Gagalta näyttävä tribuutti prinsessa Dianalle ja Amy Winehouselle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa lehtikuvissa.

Lauantaina Lontoon Twickenhamin stadionille saapuneille faneille tarjoiltiin tuoretta Lady Gaga -materiaalia, kun tähti esitti heille uuden kappaleensa Princess Die. Synkkä balladi kertoo julkisuuden negatiivisesta vaikutuksesta ihmisiin, ja laulaja omistikin sen traagisesti menehtyneille tähdille.

– Siitä asti kun olin pieni tyttö, prinsessa Diana oli kaikista tärkein henkilö minulle ja äidilleni. Olen vannonut, että jos minulla ikinä on tällainen yleisö Lontoossa, omistaisin kappaleen hänelle… Tässä se on. Omistan kappaleen myös Amy Winehouselle, Alexander McQueenille, Witney Houstonille ja minulle itselleni, Gaga kertoi yleisölle.