Madventures sai merkittävän palkinnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subilla vuodesta 2002 esitetty matkailusarja Madventures on saanut Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. Palkinnot myönnetään merkittävästä tiedonjulkistamistyöstä, joka on lisännyt kansalaisten tietämystä ja antanut virikkeitä yhteiskunnalliselle keskustelulle.

Opetusministeri Jukka Gustafsson jakoi keskiviikkona 15.000 euron palkinnon Madventuresin kaksikolle, ohjaaja Tuomas ”Tunna” Milonoffille ja tuottaja Riku Rantalalle. Palkinto myönnettiin paitsi televisiosarjasta myös Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan kirjoittamista tietokirjoista.

– Huikea fiilis, tämä on yksi merkittävimmistä tunnustuksista mitä näissä hommissa voi saada, Riku Rantala totesi.

Madventuresin kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi Sub uusii sarjan ensimmäisen tuotantokauden lokakuusta alkaen. Extreme-matkaohjelman aloitusjaksossa Riku ja Tunna matkaavat Nepaliin, kokkaavat lehmän turpaa, uhraavat taistelukukon sekä ompelevat timantin hauiksen alle.