Narkomaanilta typerin tekstiviestimoka miesmuistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset henkilöt eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan fiksuinta osaa, ja tästä saadaan usein myös konkreettisia muistutuksia. Päänsä huumeilla sekoittaneet narkomaanit lukeutuvat samaan sarjaan. Nyt siitä on saatu konkreettinen todiste Yhdysvalloissa.

KBOI2-kanava kertoo, että 37-vuotias idaholainen narkomaani Aaron Templeton yritti viime viikon keskiviikkona ostaa uuden huumeannoksen ja ilmoitti asiasta tekstiviestillä huumediilerilleen. Tai niin hän ainakin luuli. Todellisuudessa viesti meni nimittäin suoraan huumepoliisin puhelimeen.

Ensin poliisi luuli, että hänen työkaverinsa pilailevat, mutta pian viesti paljastui aidoksi. Huumepoliisit järjestivät peiteoperaation miehen pidättämiseksi. Narkomaani jatkoi viestittelyä ”huumekauppiaansa” kanssa pidätykseen saakka, ja viimeisessä viestissään mies kertoi poliisin pysäyttäneen hänet.