Rihannan rinnat pääosassa – tatuointi jäi kakkoseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna oli äskettäin otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Diili-ohjelmasta tuttu Rivers haukkui Rihannan rakkauspuheet, mutta laulaja antoi kaksin verroin takaisin.

24-vuotias tähti on nyt teetättänyt rintojensa alapuolelle uuden, muinaisegyptiläisten Isis-jumalatarta esittävän tatuoinnin. Isis oli tärkeä äitijumalatar, ja Rihanna onkin omistanut kuvansa hieman yli kolme kuukautta sitten edesmenneelle isoäidilleen. Jo ennestään tatuointeja rakastanut Rihanna esittelee uutta mustettaan nyt Instagram-sivustolla.

Kuva: Twitter

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.