Ryhmäseksi päättyi traagisesti – mies kiinnitti liikaa huomiota toiseen naiseen

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa pariskunnan harrastama ryhmäseksi sai traagisen päätöksen. Mukana puuhasteluissa oli aviopari ja heidän lisäkseen vielä yksi nainen. Yhtälössä oli kuitenkin lopulta yksi nainen liikaa.

Floridalainen kolmikko oli nauttinut huumeita seksisessionsa aikana ja sen päätyttyä vaimo suuntasi nukkumaan. Myöhemmin hän kuitenkin heräsi ja huomasi miehensä harrastavan seksiä mukana olleen toisen naisen kanssa. Mustasukkainen vaimo otti esiin käsiaseen, jolla hän ampui ensin varoituslaukauksia kattoon ja kertoi ampuvansa toisen naisen.

Lopulta mies sai väännettyä aseen pois vaimonsa kädestä ja uhkasi ampua sillä vaimonsa, ellei tämä rauhoittuisi. Myös mies ampui aseella asunnon kattoon. Kolmas henkilö pääsi pakenemaan ja hälytti poliisit, jotka pidättivät avioparin epäiltynä pahoinpitelystä, The Tampa Bay Times uutisoi. Poliisin lisäksi paikalle hälytettiin varmuuden vuoksi myös SWAT-tiimi, joka eristi asunnon.