Tuotanto korjasi BB-talon suunnitteluvirheen: ”Viimeinkin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon naisasukkaat huomasivat heti kauden aluksi, että talon suunnittelijoille oli sattunut nolo virhe talon vessan suunnittelussa. Sieltä puuttui nimittäin kokonaan alapesuun tarvittava käsisuihku.

Nyt ongelma on viimein korjattu, sillä käsisuihku ilmestyi talon vessaan eilisten bileiden aikana. Naisasukkaat ovat tänään kilvan kehuneet muutosta, mutta samalla korjauksen pitkää kestoa on myös hämmästelty.

– Kuulin kuin joku puhui pimppapuhelimesta. Mä en heti tajunnut että se tarkoittaa käsisuihkua, Tea ihmetteli meikatessaan.

– Käsisuihku. Vähänkö ihanaa! Missä välissä se on tänne tullut? Janita iloitsi.

– Se tuli eilen. Meidät pyydettin ulos juhlien aikaan, ja sit kun tultiin takaisin, niin se oli tullut, Markus kertoi.