Rokkari paljasti kuuman vinkin: ”Näin löydän hotellihuoneeni umpikännissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilainen rock-yhtye The Script tunnetaan hittikappaleistaan The Man Who Can’t Be Moved, Breakeven ja For the First Time. Yhtyeen keulahahmo Danny O’Donoghue on ollut viime aikoina otsikoissa, sillä hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomariksi.

Nyt maailmalla matkaava Danny O’Donoghue paljasti erikoisen tapansa, jota hän noudattaa aina hotelliyöpymisillään. Rokkari nimittäin haluaa aina majoittua samannumeroiseen huoneeseen jokaisen hotellireissunsa aikana. Miehen mukaan siten hän löytää aina oikean hotellihuoneen rankkojen känni-iltojen jälkeen.

– Varaan nykyään aina hotellihuoneen, jossa on sama numero kuin aiemmissakin huoneissani. Niin pääsen helpoiten omaan sänkyyni kännissä, Danny O’Donoghue kertoi i4U-sivuston mukaan.

Danny O’Donoghue oli 1990-luvun lopussa Mytown-nimisen yhtyeen perustajajäsen. Sittemmin The Scriptin perustanut mies teki levytyssopimuksen Sony Music -yhtiön kanssa. Bändin ensimmäisen single julkaistiin vuonna 2010. Sittemmin muun muuassa heidän The Man Who Can’t Be Moved -kappaleensa nousi irkkulistojen ykköseksi. Yhtyeen kolmas #3-nimeä kantava albumi julkaistiin 10. syyskuuta.