Jennan rinnat pullistelivat mekossa – biletti Jessica Alban kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankailla Fighting-elokuvan pääroolissa taannoin nähty Channing Tatum meni toissa vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, näyttelijä Jenna Dewanin kanssa. Sittemmin Jenna Dewan on ikuistettu useita kertoja esimerkiksi bikinikuvissa.

Äskettäin Jenna Dewan ikuistettiin vuoden 2012 MTV Movie Awards -gaalaillassa, jossa hänen asussaan oli ylivoimaisesti bileiden suurin kaula-aukko. Nyt Jenna on bilettänyt yhdessä Jessica Alban kanssa Self-lehden Women Doing Good Awards -tapahtumassa New Yorkissa. Kaunottaren rintamus pullisteli niukassa mekossa.

The Step Up -elokuvaa yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi aikoinaan häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.