Hoviskandaali! Kate Middletonin nakukuvat lehteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme jonkin aikaa sitten Hollywoodin konservatiivisesta muotisuuntauksesta, joka ottaa mallia Cambridgen herttuattaren Catherine ”Kate” Middletonin pukeutumisesta. Herttuatar onkin noussut maailmanlaajuiseksi tyyli-ikoniksi kuninkaallisen avioliittonsa myötä.

Puhtoisen maineen omistava Kate on nyt joutunut otsikoihin kyseenalaisissa merkeissä. Ranskalainen Closer-lehti ilmoitti juuri julkaisevansa uudessa numerossaan alastonkuvia 31-vuotiaasta Cambridgen herttuattaresta. Kuvat otettiin paparazzin toimesta Katen lomaillessa aviomiehensä prinssi Williamin kanssa yksityistilalla Ranskassa.

– Näe uskomattomat kuvat Englannin tulevasta kuningattaresta sellaisena, kuin et ole häntä ikinä nähnyt! Cambridgen herttuatar yläosattomissa Ranskan Luberonissa, lehti mainostaa.

Lehti on herättänyt suurta kohua, sillä herttuatarta on harvoin onnistuttu kuvaamaan edes bikineissä, saati sitten kokonaan yläosattomissa. Tämä on jo toinen kerta vähän ajan sisään kun alastonkuvaskandaali koettelee brittien kuninkaallista perhettä. Hiljattain mediassa levisi kuvia prinssi Harrysta juhlimassa alasti vähäpukeisten naisten kanssa Las Vegasissa.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.