James Bond -tähti poliisin haaviin – pidätettiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

James Bond: Kuolema saa odottaa ja Kill Bill –elokuvista tunnettu amerikkalainen näyttelijä Michael Madsen on tehnyt pitkän Hollywood-uran, sillä tähti on esiintynyt yli 150 elokuvassa. Hänet on muun muuassa nähty elokuvissa Reservoir Dogs, Free Willy ja Sin City.

Aiemmin tänä vuonna Madsen esiintyi myös julkkisten Big Brother –ohjelmassa. Nyt 54-vuotias Michael Madsen on noussut jälleen otsikoihin rötöstensä merkeissä. Poliisit pysäyttivät näyttelijän keskiviikkona Kalifornian Pacific Coast -moottoritiellä, koska virkavalta kiinnitti huomiota miehen holtittomaan ajotyyliin.

Poliisipysähdyksen aikana Madsen puhallutettiin, ja lukemat nousivat tuplasti yli sallitun rajan. TMZ-sivuston mukaan Pontiac GTO -menopelillään humalassa ajanutta näyttelijää syytetään nyt rattijuopumuksesta. Hänet kuljetettiin pidätyksen jälkeen poliisivankilaan, jossa hän maksoi 15.000 dollarin, eli noin 12.000 euron, takaussumman päästäkseen vapaaksi.

Michael Madsen joutui muutama kuukausi sitten poliisien käsirautoihin, kun häntä syytettiin poikansa pahoinpitelystä. Poliisien mukaan tähti oli tapahtuman aikaan humalassa.

Chicagossa syntynyt Michael Madsen on esiintynyt useissa huippuohjaaja Quentin Tarantinon elokuvissa. Hänellä uskotaan olevan rooli myös Sin City 2 –elokuvassa, joka saa mahdollisesti ensi-iltansa jo tänä vuonna. Näyttelijä on ollut kolme kertaa naimisissa Jeannine Bisiganon, Georganne LaPieren ja Deanna Morganin kanssa. Hänellä on viisi poikalasta.