BB-talon bileet kääntyivät rajuksi riidaksi – BB-Ira riidankylväjänä

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa vietettiin tänään grillibileitä talossa vierailleen huippukokki Akseli Herlevin johdolla. Alkuilta sujuikin asukkaiden keskuudessa mukavasti, mutta illan pimetessä kauan odotetut bileet kääntyivät kunnon sanasodaksi.

BB-Ira aloitti talossa valtavan huutomyrskyn, kun hänen kolme oluttaan olivat mystisesti kadonneet jääkaapista. Ira syytti jonkun varastaneen hänen juomansa ja vaati saada tietää, kuka juomat oli vienyt. Talon vanhimpiin asukkaisiin lukeutuva Ira ei malttanut antaa asian olla, vaan huusi täyttä kurkkua kadonneiden juomiensa perään.

Suurin osa muista asukkaista oli sitä mieltä, että alkoholista riiteleminen oli täysin turhaa ja pilasi illan tunnelman. Ira puolestaan toisti taistelevansa periaatteen puolesta, sillä juomat oli jaettu tasan kaikkien asukkaiden kesken. Oluitaan vaille jäänyt nainen yritti parhaansa mukaan provosoida myös muita asukkaita liittymään raivokkaaksi yltyneeseen keskusteluun.

– Ei nyt oo alkoholista kiinni, vaan siitä periaatteesta, kun nyt on juomat jaettu, Ira raivosi.

– Miksei ihmiset halua käsitellä tätä? Parempi käsitellä tää nyt. Ei vatvota sitä monta päivää tuolla, vaan käsitellään se nyt, Iran puolelle asettunut IIdakin vaati.

– Mä en oo niistä mun kolmesta kaljasta niin perso, mua vaan ärsyttää se, että viedään toiselta juomat. Siis täällä on joku, joka juo toisten juomat ja epäilen, että se on Tommi, Ira jatkoi vielä.

Huuto kadonneiden alkoholijuomien perään jatkui vielä pitkään, vaikka suurin osa asukkaista liukenikin keittiössä käytyä keskustelua pakoon pihan puolelle. Lopulta varastohuoneen ovi avautui ja Isoveli antoi asukkaille kauan odotetut nimikoidut pyyhkeet ja huomio keskittyi vähitellen toisaalle.