Larry Hagman ylistää marihuanaa: ”Se ei tapa ketään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Legendaarisen Dallas-saippuasarjan päätähti Larry Hagman kärsi taannoin vakavista päihdeongelmista. Hagman kertoi muun muuassa Oscar-voittaja Jack Nicholsonin tutustuttaneen hänet marihuanaan. Vuonna 1996 alkoholisoituneelle tähdelle tehtiin maksansiirto.

Tähtinäyttelijä järkytti viime vuonna fanejaan, kun hän kertoi sairastuneensa syöpään. Nyt 80-vuotias Larry Hagman on voittamassa taistelunsa vakavaa sairautta vastaan. Dallas-kuninkaan mukaan hänen parantumisprosessinsa edesauttajana on toiminut marihuana. Hagman nimittäin pitää kyseistä huumetta lääkkeenä.

Vanhus pitää kannabista paljon parempana vaihtoehtona kuin tupakkaa tai alkoholia. Hagman laihtui rajujen kemoterapia-hoitojen aikana 13 kiloa. Marihuanan polttelu sai kuitenkin hänen ruokahalunsa takaisin, mikä auttoi miestä virkoamaan.

– Marihuana on lääke. Se ei ole tappanut ketään, veteraaninäyttelijän kerrotaan kommentoineen Bunte-lehden mukaan.

Larry Hagman ei ole ainut näyttelijä, joka on kertonut olevansa kyseisen huumeen ystävä. Suosikkikoomikko Seth Rogen nimitettiin vuoden 2012 Huumeidenkäyttäjäksi. Mies on kertonut muun muuassa polttavan marihuanaa aina kun hän käsikirjoittaa elokuviaan.

Dallas-saippuasarja on yksi televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Klassikkosarjan päätähti Larry Hagman on seurustellut muun muuassa Dynastia-saippuasarjan kaunottaren Joan Collinsin kanssa. Vuonna 1954 näyttelijä meni naimisiin ruotsalaissyntyisen Maj Axelssonin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Heidi Kristina ja Preston. Taannoin pariskunta myi Kaliforniassa sijaitsevan lukaalinsa 9,5 miljoonalla dollarilla.