Mila Kunisin kauhun hetket hississä – tuloksena näyttävä pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70’s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan. Heidän ystävyytensä muuttui aiemmin tänä vuonna romanssiksi, sillä pariskunta on nykyisin onnellisesti yhdessä.

Nyt Mila Kunisin uutisoidaan joutuneen 45 minuutiksi jumittuneen hissin sisälle. Neitokainen oli mennyt erään rakennuksen hissiin kymmenen kaverinsa kanssa New Yorkissa. Hissimatka päättyi kuitenkin ikävästi, kun kuljetuslaite pysähtyi yhtäkkiä.

– He olivat jumissa hississä 45 minuutin ajan, ja tila alkoi kuumeta. Mila ja kaikki muut pysyivät kuitenkin rauhallisena. Palomiehet pelastivat heidät, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin uutisoitiin äskettäin harkitsevan uuden perheenjäsenen hankkimista. Hollywood-rakastavaiset haluavat nimittäin yhteisen koiravauvan. Huhujen mukaan he ovat kierrelleet viime päivinä eläinten turvakoteja löytääkseen ison karvaturrin.

Ashton Kutcher erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta uskottomuuden takia. Mies petti rakastaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama kuukausi sitten vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.