Robbie Williams kärsii raskausvaivoista – aamupahoinvointia ja lihomista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Laulajatähti paljasti äskettäin katuvansa sitä, ettei hän kuvannut villeinä nuoruusvuosinaan seksivideota.

Nyt Robbie Williams kertoi, että hänen raskaana olevan Ayda-vaimonsa raskausvaivat ovat tarttuneet häneen. Muusikkomiehen mukaan hän on lihonut viimeisen kahdeksan kuukauden aikana useita kiloja sekä kärsinyt aamupahoinvoinnista. Williamsin mukaan hänen mielialansa pomppoleivat samalla tavalla kuin hänen vaimonsa.

– Eikö olekin uskomatonta? Vaimoni syö kahden edestä ja minä olen lihonut. Se on varmaankin empatiaa. Olen lukenut, että joskus aviomies saattaa kärsiä samoista raskausvaivoista kuin vaimonsa, 38-vuotias Williams kertoi Vogue-lehdelle.

Artisti kertoi, että ensimmäisten raskauskuukausien aikana hän kärsi kovasta päänsärystä ja heikotuksesta. Robbie Williams kertoi haastattelussa olevansa todella onnellisessa avioliitossa. Miehen mukaan hänen suorasanainen vaimonsa ei ole kuitenkaan nykyisin yhtä kiltti kuin heidän suhteensa alkuvaiheilla.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Aviopari saa pian ensimmäisen yhteisen lapsensa.