Supertähti jättää Hollywoodin: ”Se on kaukana normaalista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan päärooliaa esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Tähti on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 22 vuotta. Neitokaisen näyttelijätaidot on muun muuassa huomioitu Oscar-ehdokkuudella.

Nyt nuori näyttelijäkaunotar kertoi muuttavansa pois viihdemaailman ytimestä, Los Angelesin Hollywoodista. Kentuckyn maalaismaisemissa varttunut Jennifer Lawrence ei siedä paparazzien salamavaloja, sillä hän haluaa elää mahdollisimman normaalia elämää julkkisstatuksestaan huolimatta.

– Surullista, mutta en voi enää asua Los Angelesissa. En ymmärrä, miten näyttelijät pystyvät siihen. Minua seurataan kaikkialle, enkä halua enää olla Hollywoodissa. Se on kaukana normaalista, Jennifer Lawrence kertoi W-lehdelle.

Myös monet muut tähtinäyttelijät ovat kertoneet julkkiselämän olevan kaikessa upeudessaankin raastavaa. Muun muuassa Twilight-komistus Taylor Lautner kertoi elävänsä kaksoiselämää. Oscar-voittaja Halle Berry puolestaan haluaisi muuttaa Ranskaan tyttärensä kanssa, koska patonkimaassa suojellaan tiukasti ihmisten yksityisyyttä.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.