Miehen puolikkaat -tähti onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjan päätähti Jon Cryer on tienannut kymmenien miljoonien omaisuuden näyttelijänä, tuottajana ja käsikirjoittajana. Alan Harper -roolihahmoa esittävä mies kiinnitettiin sarjaan vuonna 2003.

Nyt 47-vuotias Jon Cryer on joutunut rajuun pyöräilyonnettomuuteen. Tähtinäyttelijä osallistui viikonloppuna järjestettyyn Malibu Triathlon -tapahtumaan ja loukkaantui pyöräilyosuuden aikana. Cryer menetti kaksipyöräisen hallinnan verisin seurauksin.

Televisiotähden paljaiden käsivarsien iho naarmuuntui asfalttikosketuksen myötä. Päänsä maahan iskenyt mies on kiitollinen siitä, että hän piti pyöräilykypärää. Tapahtumapaikalla olleet ensihoitajat ja hänen perheensä juoksivat Cryerin luokse heti onnettomuuden nähtyään. Verisiä ruhjeita rytäkässä saanut näyttelijä hymyili kuitenkin pian tapahtuneen jälkeen.