”Kate Middleton saa syyttää itseään nakukuvaskandaalista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljardööri ja yritysjohtaja Donald Trump tunnetaan parhaiten suuresta omaisuudestaan, mediassa huomiota herättäneesta hiuslisäkkeestaan ja isännöimästään Diili-ohjelmasta. Miehen lausahduksista on myös silloin tällöin noussut kohuja.

Miljardööri on jälleen otsikoissa kommentoituaan viimeaikaista, Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin alastonkuvista syntynyttä kohua. Donald Trumpin mukaan Kate voi syyttää nakukuvien leviämisestä vain itseään.

– Kate Middleton on upea nainen, mutta hänen ei pitäisi ottaa aurinkoa alasti. Hän voi syyttää vain itseään. Kukapa ei ottaisi Katesta alastonkuvia ja tekisi sillä rahaa tilaisuuden tullen, Donald Trump kirjoitti Twitter-tilillään.

Englannin kuninkaallinen perhe haastoi alastonkuvat ensimmäisenä julkaisseen Closer-lehden oikeuteen heti lehden ilmestyttyä. Lehti poisti kuvat internet-sivuiltaan perjantai-iltana, mutta ne olivat ehtineet siinä vaiheessa levitä jo ympäri internetiä. Myös italialainen Chi-lehti julkaisi maanantaina 50 alastonkuvaa Kate Middletonista.