Mitä ihmettä? Mike Tyson haluaa tanssia ja laulaa musikaaleissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauhea Kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson paljasti taannoin olevansa pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Sittemmin ex-nyrkkeilijä kertoi haluavansa jatkaa orastavaa uraansa näyttelijänä.

Mike Tyson onkin keksinyt nyt jatkoa viihdeuralleen, sillä mies kertoo janoavansa uraa Broadwaylla. 46-vuotias konkarinyrkkeilijä haluaa parhaansa mukaan viihdyttää fanejaan, ja hänen mielestään musikaaleissa näytteleminen voisikin olla seuraava askel miehen meriittilistalla.

– Haluan tanssia ja laulaa musikaaleissa, kertoo Mike Tyson Daily Telegraph -lehdelle.

Pahana poikana tunnettu Tyson kutsui itseään aiemmin planeetan pahimmaksi mieheksi, mutta ei tunne enää itseään sellaiseksi. Lihaskimppu kertoikin, ettei osannut aiemmin olla hyvä tyyppi. Mies on todella onnellinen voidessaan nykyään olla vastuullinen aikuinen.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.