Nicki Minaj tienaa Idol-tuomaroinnista 12 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Nyt räppäri Nicki Minajin uutisoidaan saavan huikean korvauksen tuomarityöstään. Persoonallisesta tyylistään tunnettu naistähti pursottaa tilipussiaan nimittäin 12 miljoonalla dollarilla, eli yli yhdeksällä miljoonalla eurolla. Laulajadiiva Mariah Carey puoletaan kuittaa televisiopestistään 18 miljoonaa dollaria, eli yli 14 miljoonaa euroa, AP-uutistoimisto kertoo.

Tuttuun tapaan laulukilpailun juontajana jatkaa ökyrikas televisiotähti Ryan Seacrest. Viihdemoguli Simon Fullerin luoma kykyjenetsintäkilpailu on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä televisiosarjoista. Kilpailun tunnetuimpia voittajia ovat muun muuassa Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Carrie Underwood ja David Cook.