Yli 100-kiloinen näyttelijätär laihtuu silmissä – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Kirstie Alley on jo vuosia taistellut liikakiloja vastaan. Jojoilevan painonsa kanssa taistellut tähti on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Vuonna 2006 tähti oli hoikassa kunnossa, mutta vain hetken aikaa. Alley aloitti viime vuonna laihdutuskuurin, ja nyt hän on pudottanut painoaan jo yli 45 kiloa.

Nyt 61-vuotias näyttelijätär ikuistettiin paparazzien kameroille tanssistudion edustalla Los Angelesissa. Kirstie Alley harjoittelee parhaillaan tanssitaitojaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Naistähti treenaa monta tuntia päivässä, ja yrittää saada vartalonsa timmiksi tanssin avulla.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.